top of page

Arrangementen met duomassage bij LYF

Massages: duomassages en me-time

Jezelf verwennen en ontspannen in stijl, dat doe je bij LYF: de thuis van professionele masseurs. Je kan kiezen voor een individuele massage of duomassage. Reserveer je favoriete massage en relax… Ook  tijdens je wellnessarrangement of overnachtingsarrangement kan je nog beslissen om een duomassage of behandeling bij te boeken.

Al onze massages zijn ook individueel te boeken

Een massage met handen uitgevoerd blijft "the real thing". Alleen dan kan de uitvoerder contact maken niet alleen met de huid maar ook met de onderliggende lagen. Het vraagt een goede lichamelijke kennis, skills en veel oefening om dag na dag op deze manier te blijven werken en met de handen ook de dieper gelegen spanningen los te kunnen maken.

LYF biedt je de mogelijkheid om op weekdagen individuele of zelfs een duomassage te boeken in de "massagepraktijk" zonder dat je een
van beide wellnesshuizen boekt. Hier boek je geen wellnessarrangementen, de massagepraktijk bestaat enkel uit een wachtplaats en de massageruimte.  

Wij bieden u hier de tijdsgarantie dat u met een speling van amper 10' op de gemaakte afspraakuren van de massage binnen en buiten bent. Dit is de ideale oplossing voor mensen die op regelmatige basis zich wensen te laten masseren zonder een wellnessarrangement te boeken.

Kies je massage

Individueel voordeelpakket

INDIVIDUELE OLIEMASSAGES IN DE MASSAGEPRAKTIJK - ABONNEMENT

massage
  • One pass abonnement

  • 10 massagesessies van 60 min.

  • 1 jaar geldig na startsessie (geen uizonderingen)

  • niet deelbaar, kopie van paspoort houder

€ 750

Extra: eten & drank

Verwen jezelf met onze kwalitatieve formules (optioneel)

bottom of page