Arrangementen met duomassage bij LYF

Massages: duomassages en me-time

Jezelf verwennen en ontspannen in stijl, dat doe je bij LYF: de thuis van professionele masseurs. Je kan kiezen voor een individuele massage of duomassage. Reserveer je favoriete massage en relax… Ook  tijdens je wellnessarrangement of overnachtingsarrangement kan je nog beslissen om een duomassage of behandeling bij te boeken.

Al onze massages zijn ook individueel te boeken

Een massage met handen uitgevoerd blijft "the real thing". Alleen dan kan de uitvoerder contact maken niet alleen met de huid maar ook met de onderliggende lagen. Het vraagt een goede lichamelijke kennis, skills en veel oefening om dag na dag op deze manier te blijven werken en met de handen ook de dieper gelegen spanningen los te kunnen maken.

LYF biedt je de mogelijkheid om op weekdagen individuele of zelfs een duomassage te boeken in de "massagepraktijk" zonder dat je een
van beide wellnesshuizen boekt. Hier boek je geen wellnessarrangementen, de massagepraktijk bestaat enkel uit een wachtplaats en de massageruimte.  

Wij bieden u hier de tijdsgarantie dat u met een speling van amper 10' op de gemaakte afspraakuren van de massage binnen en buiten bent. Dit is de ideale oplossing voor mensen die op regelmatige basis zich wensen te laten masseren zonder een wellnessarrangement te boeken.

Kies je massage

Release massage


Voel je je gespannen in je nek en schouders dan is deze massage uw ontspanningsmassage. Via craniosacrale en fysieke "way of ease" technieken laten we de spanning uit deze zone wegvloeien. Hoofd nek schouders en voeten in ruglig, duurtijd 60’ = 70 euro pp
De-stress massage


De de-stress massage voor mensen met een drukke agenda, lange dagen en veel verantwoordelijkheden. Het is een mix van Zweedse Californische, Wath-po technieken om te ontspannen.

Rug, nek schouders, benen,voeten in buiklig, duurtijd 60' = 70 euro pp
Rug, nek schouders, benen,voeten in buiklig en ruglig, duurtijd 90' = 110 euro pp
Rug, nek schouders, benen, voeten, handen, buik, duurtijd 120' = 140 euro pp
Lichaamsmassage “Relax”


Zachtere, zorgende massage van het ganse lichaam gebaseerd op repititieve Ayurvedische technieken, gericht op het revitaliseren en energie herstellen.

Behandelingsduur 60’ = 70 euro pp
Zwangerschapsmassage


Ontspannende zachte lichaamsmassage waar het "feel good" gehalte voor de mama centraal staat. Zij bepaalt ook welke lichaamsdelen er wel en welke er niet gemasseerd worden. De technieken worden aangepast aan het stadium van de zwangerschap.
Behandelingsduur 60’ = 70 euro pp
Sportmassage van de benen


Zeer dynamische, krachtige, diepe, losmakende massage met klassieke Zweedse massage technieken.

Behandelingsduur 60’ = 70 euro pp
Relax massage LYF: volledige lichaamsmassage


Eventjes totaal weg en genieten van een ontspannende klassieke lichaamsmassage, deze massage varieert in tragere en dynamische handelingen, zachtere en hardere technieken om een soort flowing beweging te creëren in jouw weg naar ontspanning.

Behandelingsduur 60’ = 70 euro pp
Deep relax massage: volledige lichaamsmassage


Via craniosacrale, Thaise, Californische, Zweedse, haptodynamische en Ayurvedische massagetechnieken worden jij en jouw lichaam naar een dieper ontspanningsniveau gebracht. Ik maak gebruik van etherische oliën in draagoliën. Deze kan ik volledig naar uw wensen en op uw type samenstellen. Deze massage is ontspannend voor lichaam en geest (stress en nerveusheid), maar ook stimulerend bij energiegebrek, neerslachtigheid of vermoeidheid. Het is een luxe en voelt weldoend aan. Elke persoon is uniek en iedere massage is een nieuwe en andere belevenis.

Behandelingsduur 120’ = 140 euro pp
Stress balancing massage


Dit is een invoelende intuïtieve massage met een focus naar wat jouw lichaam vertelt over hoe en waar het wenst te ontspannen. Er wordt gebruik gemaakt van mentale, emotionele, fysieke en energetische ontspanningstechnieken. Deze massage is zeer persoonlijk. Na de behandeling krijg je feedback om via kleine accenten en oefeningen jouw weg naar ontspannen verder te creëren.
Behandelingsduur 120’ = 140 euro pp

Individueel voordeelpakket

INDIVIDUELE OLIEMASSAGES IN DE MASSAGEPRAKTIJK - ABONNEMENT

massage
  • One pass abonnement

  • 10 massagesessies van 60 min.

  • 1 jaar geldig na startsessie (geen uizonderingen)

  • niet deelbaar, kopie van paspoort houder

€ 630

Extra: eten & drank

Verwen jezelf met onze kwalitatieve formules (optioneel)